Un barbat in varsta de 61 de ani a fost gasit decedat ieri, in bucataria apartamentului in care locuia. El nu mai fusese vazut de mai multe zile, informeaza ISU Neamt:

”Luni, 20.03.2017, la ora 21:47, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre faptul că un bărbat de 61 ani din mun. Piatra Neamţ nu mai răspunde de căteva zile, nici la telefon și nici la ușă.

Loading...

La adresa indicată de apelant, s-au deplasat 11 pompieri militari cu o autospecială de capacitate medie,o autospecială de descarcerare și un echipaj de prim ajutor din cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra Neamţ. Salvatorii au pătruns în apartamentul aflat la etajul 2 prin forţarea uşii de la intrare, utilizând echipamentele de descarcerare. Persoana de 61 de ani a fost găsită decedată în bucătăria apartamentului.”

Tot ieri, o persoana in varsta de 72 de ani, care de asemenea nu mai fusese vazuta de mai mute zile, a fost gasita cazuta in apartament, dar in viata:

”Luni, 20.03.2017, la ora 21:28, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre faptul că o persoană în vârstă de 72 ani din mun. Piatra Neamţ nu mai răspunde de căteva zile la telefon și nici nu a mai fost văzută de vecini.

La adresa indicată de apelant, s-au deplasat 3 pompieri militari cu o autospecială de descarcerare din cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra Neamţ. Salvatorii au pătruns în apartamentul aflat la etajul 4 prin forţarea uşii de la intrare, utilizând echipamentele de descarcerare. Persoana de 72 de ani a fost găsită căzută pe pardoseală, în stare de conştienţă, fiind predată echipajului SAJ prezent la locul intervenţiei.”

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ