Un barbat in varsta de 52 de ani este dat disparut dupa a fost luat de ape astazi la Cuiejdi, comuna Gîrcina, in zona Slatina.

Omul intrase in apele involburate pentru a trage la mal cu o cange, lemn pentru foc, adus de apa. El era insotit de un vecin care la un moment dat a observat ca barbatul disparuse, si a dat alarma, a declarat Mihai Gontaru, primarul comunei Gîrcina. Cel mai probabil, barbatul a fost lovit de un lemn mai mare, si-a pierdut echilibrul si a cazut in apele deosebit de repezi dupa cantitatea mare de precipitatii cazute in ultimele ore.

Loading...

Pana la sosirea pompierilor ISU, primarul insotit de o echipa de 4 oameni a inceput cautarile in aval pe malurile apei. Au facut cautari pe mai multi kilometri pana in zona Ocol, insa barbatul este de negasit. La aceasta ora, cautarile sunt continuate de pompierii ISU.

Pârâul Cuiejdi a crescut foarte mult dupa ploi, iar debitul apelor este in continua crestere. In unele locuri, latimea paraului a ajuns la peste 15 metri, iar adancimea la 4-5 metri.

Ionut CORFU

 

 

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ