Miercuri, 22.02.2017, la ora 23:15, Dispeceratul integrat ISU – Ambulanță  a fost anunțat prin SNUAU 112 despre faptul că în localitatea Ion Creangă a avut loc o explozie la o lucuință particulară. În urma exploziei proprietarul casei a suferit arsuri la nivelul feței, membrelor superioare și inferioare. La locul intervenției s-au deplasat 4 subofițeri cu o autospecială de stingere cu apă și spumă care au acționat pentru îndepărtarea buteliei și aerisirea incăperii.

Pompierii au intervenit ieri si la un incendiu

Loading...

Miercuri, 22.02.2017, la ora 14:03, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu de vegetație uscată în localitatea Gura Văii, com. Girov. Pentru stingerea incendiului, la locul evenimentului s-au deplasat 5 subofiţeri cu 1 autospecială de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț. În urma incendiului a ars vegetația uscată pe o suprafață de aproximativ 300mp. Cauza probabilă a incendiului: fumatul în locuri nepermise.

 Tot ieri, pompierii au intervnit pentru scoaterea la mal a doua cadavre de lebede, gasite pe lacul Bâtca Doamnei

Miercuri, 22.02.2017, la ora 11:07, Dispeceratul integrat ISU – Ambulanță  a fost anunțat prin SNUAU 112 despre faptul că pe lacul Bâtca Doamnei din Piatra Neamț se află două lebede moarte. La locul intervenției s-au deplasat 3 subofițeri cu o autospecială de stingere cu apă și spumă care au acționat pentru scoaterea la mal și predarea acestora reprezentanților D.S.V.S.A. Neamț.

Ionut CORFU

sursa: ISU Neamt

Loading...
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. ” S-au deplasat 3 subofiteri cu autospeciala de stingee cu apa si spuma” ca sa scoata la mal (deci din APA ) 2 lebede ? De risul curcilor ! Au „stins incendiul ” din apa ??

LĂSAȚI UN MESAJ