Un barbat de 73 de ani, suparat tare pe sotia sa, a fost retinut ieri de politistii din Podoleni. Batranul avea un ordin de interdictie prin care instanta l-a obligat sa nu se apropie la mai putin de 10 metri de sotia sa, in varsta tot de 73 de ani. Ieri, pentru a cincea oara, barbatul a incalcat ordinul de interdictie si s-a prezentat la locuinta femeii pe care a agresat-o verbal, informeaza IPJ Neamt:

”La data de 21 iunie a.c., poliţiştii Postului de Poliţie Podoleni au fost sesizaţi de o femeie de 73 de ani, din Piatra Neamţ, despre faptul că soţul acesteia, de 73 de ani, din Piatra Neamţ, i-a adresat expresii şi cuvinte jignitoare, la locuinţa acesteia din Podoleni.

Loading...

Asupra bărbatului, la data de 04.05.2018 a fost emis un ordin de protecţie prin care îi era interzisă apropierea la o distanţă mai mică de 10 metri faţă de femeie.

Având în vedere că bărbatul mai era cercetat în alte patru cauze penale privind aceeaşi nerespectare a hotărârii judecătorești, poliţiştii au dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore, fiind încarcerat în arestul I.P.J. Neamţ.”

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.