Ar trebui sa treaca strandul in administrarea Primariei Piatra Neamt?

Loading ... Loading ...

Doi batrani din Piatra Neamt au fost salvati de pompieri, dupa ce au cazut in casa, iar vecinii au sunta la 112 pentru ca nu mai raspundeau la usa. Intr-unul dintre cazuri a fost vorba despre o femeie, iar in celalalt despre un barbat, anunta ISU Neamt:

Miercuri, 05.07.2017, la ora 12:16, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin numărul unic pentru apeluri de urgență „112”  despre faptul că o femeie de 84 ani din mun. Piatra Neamţ, str. Ştefan cel Mare nu răspunde la uşă. La adresa indicată de apelant s-au deplasat şase pompieri militari cu o autospecială de stingere cu apă şi o ambulanţă SMURD(EPA) din cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra Neamţ. Salvatorii au debocat uşa apartamentului cu accesoriile din dotare, pătrunzând în interiorul locuinţei unde a fost gasită, în baie,  proprietara în stare de conştienţă, acuzând o stare de slăbiciune generală. Pacienta a fost asistată medical de echipajul SMURD şi transportată la UPU Piatra Neamţ.

Joi, 06.07.2017, la ora 19:50, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin numărul unic pentru apeluri de urgență „112”  despre faptul că un bărbat de 83 ani, din mun. Piatra Neamţ, B-dul Traian, nu răspunde la uşă. La adresa indicată de apelant s-au deplasat nouă pompieri militari cu o autospecială de capacitate medie, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD(EPA) din cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra Neamţ. Salvatorii au pătruns în apartamentul aflat la etajul I, pe un geam, folosind scara culisabilă. Pacientul a fost  găsit căzut în apartament, în stare de conştienţă, fiind asistat medical de echipajul SMURD, acesta a refuzat transportul la spital.

Ionut CORFU (foto- arhiva)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ