Comerciantii din Bazarul din Piatra Neamt se muta in casa noua. Portile noului Bazar din Piata Muncii se vor deschide oficial pe data de de 12 ianuari, iar pana atunci comerciantii care au optat pentru inchirierea de spatii comerciale in acel loc, sunt asteptati sa-si ridice cheile de la casutele in care isi vor desfasura activitatea de comert cu amanuntul. Mai mult, potrivit conducerii CMI Urban Piatra Neamt, societatea Consiliului Local, care administreaza noul Bazar, acestia trebuie sa se grabeasca in a-si incheie contracte individuale pentru furnizarea energiei electrice.

Ioan Fiterau – Director CMI Urban

Loading...

”Pana pe data de 12 ianuarie, comerciantii care au incheiat contracte pentru inchirierea de spatii comerciale in noul Bazar din piata Muncii, sunt chemati sa-si ridice cheile de la respectivele casute, chei ce se afla la administratorul bazarului. Pana atunci, cei 70 de operatori economici care au contracte de inchiriere, se pot muta in voie, si mai ales, au timp sa se ocupe de incheierea de contracte cu furnizorul de energie electrica pentru fiecare va trebui sa aiba contract individual. Deocamdata s-au dat spre inchiriere doar 70 dintre spatiile comerciale existente, si ii asteptam in continuare pe doritori sa vina la sediul CMI urban Piatra Neamt sa inchirieze spatii de la noi”

Bazarul din Piata Muncii trebuia sa intre in functiune inca din vara anului 2014. Inaugurarea s-a amanat insa din motivul ca lucrarile nu erau complet finalizate. Odata terminate finisajele si aleile, chiriasii care ar fi trebuit sa ocupe spatiile inca din luna noiembrie, au solicitat o amanare a mutarii din bazarul vechi pentru a nu pierde startul vanzarilor determinate de venirea sarbatorilor. In momentul de fata, in bazarul din strada Muncii sunt disponibile 120 de spatii comerciale.

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.