În ziua de 11.01.2017, în jurul orei 16.00, pe DN 2 în interiorul localităţii Secuienii Noi a avut loc un accident de circulaţie, soldat cu vătămarea corporală a conducătorului auto.

Din primele cercetări se pare că, în timp ce un bărbat de 45 de ani, din Horia conducea un autoturism pe DN 2, având direcţia de mers Bacău-Roman, nu a adaptat viteza la condiţiile carosabilului, a pierdut controlul asupra autoturismului, a părasit partea carosabilă prin dreapta direcţiei sale de mers şi a intrat în coliziune cu gardul unui imobil, distrugându-l pe o lungime de 6 m.

Loading...

În urma accidentului de circulaţie a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de până în 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea sub influența alcoolului, iar permisul de conducere a fost reținut de polițiști pentru suspendarea dreptului de a conduce pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile.

Tot ieri, in comuna Romani, a avut loc un accident rutier soldat cu ranirea unui pieton.

În dimineața zilei de 11.01.2017, polițiștii au intervenit la un accident rutier produs pe DJ 155I, în interiorul localităţii Siliştea, în urma căruia a rezultat rănirea unui pieton.

Din primele cercetări se pare că, în timp ce un bărbat de 50 de ani, din Români conducea un autoturism pe DJ 155I, având direcţia de mers BuhuşiRomâni, a surprins şi accidentat un bărbat de 55 de ani, din localitate care s-a angajat în traversarea drumului public.

Conducătorul aut a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Ionut CORFU

sursa: IPJ Neamt

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ