Un bebelus de sex masculin a decedat ieri la Dispensarul din Tasca, in conditii cel putin discutabile.

Nou nascutul avea doar 30 de zile si fusese nascut prematur, el fiind externat de la Maternitate in urma cu doua saptamani.

Loading...

Mama sa a observat ca baiatul are nasul infundat si s-a prezentat cu el la medicul de la Dispensarul din comuna, unde a fost consultat si i s-a prescris un tratament pentru raceala.

La aproximativ o ora dupa ce a ajuns acasa, mama si-a dat seama ca bebelusul are picioarele si mainile foarte reci, a inteles ca ceva nu este deloc in regula si a mers din nou la Dispensar, unde starea lui s-a inrautatit foarte rapid.

A fost chemata o ambulanta, insa echipajul medical sosit la fata locului in jurul orei 14, nu a putut decat sa constate decesul.

Mama bebelusului mai are un baiat in varsta de sapte ani, iar apropiatii sai spun ca desi dispune de conditii materiale modeste, isi ingrijea foarte bine copiii.

Cazul de la Tasca este al treilea de acest gen, petrecut in ultimele trei zile in judetul Neamt. Pe 1 aprilie, un bebelus de trei saptamani a decedat la Bahna, iar pe 2 aprilie, un altul in varsta de patru luni, a decedat la Buhalnita.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Daca esti cu situatia financiara la limita nici dracu nu se uita la tine dar un doctor de fam .prima au prioritate cei ce dau dreptul.nu copii sau batrani astea sunt cadrele medicale

LĂSAȚI UN MESAJ