Biblioteca Judeţeană „G. T. Kirileanu” Neamţ oferă publicului nemțean, în perioada 1 – 8 martie, posibilitatea înscrierii în mod gratuit pentru obţinerea permisului de bibliotecă care asigură accesul la o mare diversitate de forme de cunoaștere, informare și petrecere a timpului liber.

Astfel, fie alegând ficțiunea – călătorind virtual în lumi, timpuri și locuri închipuite de mari autori și condensate în pagini de carte, ori cunoscând creațiile marilor artiști ai lumii (pictori, muzicieni, sculptori), alături de care și cea de-a șaptea artă își are locul în colecțiile bibliotecii, fie optând pentru real și concret, cu informații precise despre domenii dintre cele mai variate (de la științe, la religie, de la drepturile omului, la viața în comunitate, ori de la bucătărie, la creșterea copiilor) posesorii unui permis de bibliotecă, găsesc, odată ce trec pragul instituției de cultură, un întreg univers la dispoziția lor.

Așadar, de mâine, la sediul central al bibliotecii (Bd. Republicii, nr. 15), la Filiala “Vasile Conta” din cartierul Mărăței, la Filiala “Dumitru Almaș” din cartierul Dărmănești, precum și la Filiala din cartierul Speranța sunt așteptați toți cei care vor să intre, în mod gratuit, în posesia unui permis de bibliotecă.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.