Un biciclist a fost accidentat grav astazi la Bodesti judetul Neamt, in jurul orei 16:30, pe drumul national care traverseaza comuna.

Biciclistul, un barbat din localitate in varsta de aproximativ 60 de ani, avea directia de deplasare spre Targu- Neamt si in momentul in care a vrut sa se urce pe bicicleta s-a dezechilibrat apoi a ajuns e contrasens, in fata unui autoturism Opel.

Loading...

Soferul Opelului, un barbat din Ghindaoani a declarat ca biciclistul i-a aparut brusc in fata, a incercat sa-l evite insa nu a mai reusit, iar dupa impact a iesit de pe carosabil prin partea dreapta, a lovit un cap de pod apoi s-a oprit intr-un sant.

Biciclistul a fost lovit puternic la cap. El a fost preluat constient de un echipaj SAJ.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. in Bodesti orice este posibil , multi cocalari merg in viteza prin comuna iar polita sta si se uita la ei , asa a patit mama mea , trecea pe trecerea de pietoni din fata politiei si afost spulberata de unul din Oslobeni , a fugit de la locul accidentului …si Pingica tot opinca ramine .. deh batrina nu a avut bani de tribunal….

  2. LASATI VRAJEALA SI UITATI-VA PE UNDE MERGETI. LA 60 DE ANI AR TREBUI SA AI SUFICIENT DISCERNAMANT SI SA STII CA DACA TE TII GREU PE PICIOARE NU PLECI DE ACASA PE BICICLETA

LĂSAȚI UN MESAJ