Un autoturism a fost impins zeci de metri in botul unui camion, fara ca soferul sa observe.

Accidentul s-a petrecut in jurul orei 16, in sensul giratoriu de la Caprioara, pe centura Piatra- Neamt si ar fi putut avea urmari foarte grave.

Ambele autovehicule se deplasau dinspre piata spre gara, iar la intrarea in sensul giratoriu, autoturismul se afla pe banda unu, in dreptul coltului din dreapta a cabinei camionului, care circula pe banda doi.

Soferul camionului a facut o bucla spre dreapta pentru a se putea incadra in giratoriu, moment in care a agatat partea stanga spate a autoturismului Opel, pe care l-a rasucit pana a ajuns lipit cu toata partea laterala stanga, de botul camionului.

Soferul nu a observat ce se intampla din cauza pozitiei autoturismului in asa-numitul ”unghi mort” si si-a continuat deplasarea cu Opel-ul ”infipt” in botul cabinei. A trecut asa prin giratoriu, apoi inca aproximativ 30 de metri, in total, peste 40 de metri si cine stie unde s-ar fi oprit, daca pietonii nu i-ar fi facut semne disperate, atragandu-i atentia ca impinge un autoturism.

In Opel de aflau doi tineri soti si sotie din Bicaz, care au tras o sperietura de moarte, insa din fericire, au scapat nevatamati.

Ionut CORFU

 

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ