O familie din Roman si-a gasit in sfarsit linistea, dupa ce fiica lor a fost gasita de politisti.  La inceputul anului 2018, aceasta a fost data disparuta de parinti. Nu mai daduse niciun semn de viata din anul 2005 si dupa 13 ani de cand nu se mai stia nimic de ea, familia se astepta la ce-i mai rau. Din fericire, politistii care de aceasta data au fost pe post de Andreea Marin cu emisiunea ”Surpize, surprize”, au gasit-o intreaga si nevatamata, traindu-si linistita viata in Italia, informeaza IPJ Neamt:

”În cursul lunii martie a.c., polițiștii nemțeni au fost semnalați despre faptul că Păparuş Roxana-Iuliana, în vârstă de 37 ani, din Roman a fost identificată pe raza statului italian, în urma unui control în trafic.

Aceasta a fost dată în urmărirea internațională de către polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Neamț, din 04 ianuarie a.c., după ce mama acesteia a sesizat poliția de dispariția femeii.

În fapt, persoana în cauză  nu a mai contactat familia din cursul anului 2005, când a plecat în Italia, fapt pentru care a fost declarată dispărută.

Polițiștii au comunicat familiei cele constatate, urmând să ia legătura cu femeia, care se afla în afara oricărui pericol.”

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.