Direcția de Sănătate Publică Neamț anunta ca in cadrul insitutiei a fost infiintat un Call Center, la care nemtenii pot suna pentru a fi indrumati, in cazul in care prezinta simptome de infectare cu coronavirus. ”În cadrul Direcției de Sanatate Publica Neamț funcționează un call center la care puteți suna dacă doriți informatii privind infectarea cu virusului SARS CoV 2: simptome, ce trebuie făcut dacă esți contact direct cu un caz confirmat, izolarea și carantinarea.

Numarul este 021 414 44 33 si poate fi apelat din orice rețea de luni până vineri în intervalul orar 9-21 și sâmbăta și duminica în intervalul 9-17.

Atenție! Call-Center -ul DSP nu este un număr pentru urgențe medicale! Dacă aveți o urgență medicală vă rugăm să sunați la 112”, se arata intr-un comunicat remis presei de DSP Neamt.

Tvmneamt a testat in aceasta seara timpul de asteptare la numarul respectiv. Apelul a fost initiat la ora 18 si 37 de minute. Dupa ce am fost indrumati de un ”robot” sa alegem tasta 1 (pentru cei cu simptome de coronavirus), a inceput sa curga la fiecare 30 de secunde, mesajul ”În curand veti preluat de un operator”. Dupa peste 15 minute de asteptare, niciun operator nu a reusit sa preia apelul, deci la numarul respectiv de telefon nu raspunde nimeni, semn ca la DSP Neamt, cineva are chef de glume pe seama pandemiei.

Ionut CORFU

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.