Andrei Carabelea, primarul orasului Piatra Neamt, a dat verdictul dupa consultarea publica: Gradina Zoologica din Piatra Neamt se desfiinteaza.

Primarul a facut publice rezultatele consultarii, care a constat intr-un chestionar cu 3 intrebari. Astfel, ”50% din cei chestionați au acordat notă minimă, considerând că acest obiectiv nu este important, oportun sau necesar pentru orașul nostru. Doar 840 de respondenți, respectiv 23,3% din cei chestionați, văd oportun și necesar acest obiectiv”, anunta Carabelea. 43,9% dintre repondenti spun ca nu au fost niciodata la Gradina Zoologica, iar 65% dintre acestia spun ca nu vor sa mai ramana deschisa gradina, conform rezultatelor sondajului lui Carabelea.

Prin urmare, Andrei Carabelea arata ca decizia s-a luat, Gradina Zoo va fi desfiintata, iar locul va primi o alta utilitate: ”După desființarea grădinii zoologice spațiul va rămâne într-un mod cât mai autentic pus în valoare. Va fi o reinterpretare modernă a destinației inițiale pe care primarul Nicu Albu, cel mai bun primar al municipiului Piatra Neamț, a oferit-o acestui spațiu. Astfel, vom acorda valoarea istorică cuvenită și meritată acestui parc. Și nici un suflet nu va mai fi chinuit aici. Va fi o expresie a bucuriei și libertății pentru toți cei care îl vor vizita”, a transmis Andrei Carabelea.

Imediat dupa anuntarea ”consultarii publice”, au aparut extrem de multe reactii care contrazic intentiile primarului, ajungandu-se pana la acuze ca s-ar avea in vedere un tun imobiliar.

Ionut CORFU

 

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. Părerea mea este că era un loc frumos pentru copii,dar și pentru părinți.Păcat o desființează!Care sunt acei nemernici ce au răspuns cu ….nui importantă?Am prieteni ce veneau de la Bacău să o viziteze!Niște ….mizerii cred!

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.