Carosabilul necuratat a fost cauza unui accident care ar fi putut avea urmari foarte grave. Un autoturism condus de un barbat de 43 de ani din Piatra- Neamt, a derapat pe zapada necuratata si a ajuns pe contrasens unde s-a tamponat frontal cu un autobuz. Accidentul s-a produs in aceasta dimineata in jurul orei 7:30 pe centura orasului Piatra- Neamt, in apropierea statiei de salvare. Din fericire, nu au fost victime, ambii conducatori auto fiind testati alcoolscopic cu rezultat negativ.

Dupa cum aminteam, pe centura orasului se circula in conditii de iarna grea. Desi ninsorile s-au oprit de peste 48 ore, Publiserv, firma aflata in subordinea primariei si care ar trebui sa se ocupe de deszapezire nu misca un deget pentru a se achita de obligatiile ce-i revin in urma atribuirii contractului de deszapezire.

Loading...

Si nu numai pe centura, ci in intreg orasul carosabilul este acoperit cu strat gros de zapada si gheata, punand in pericol siguranta participantilor la trafic. Asa aratau strazile in aceasta dimineata:

Ionut CORFU

 

Loading...
DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. Si eu ieri am mers cam pe toate stradutele si bulevardele din oras c-am avut treaba. A fost jale. Nu s-a curatat cum trebuie cu toate ca in ziarele ‘uanlain’ scria ca s-a curatat cum s-a putut pentru a se circula. Nu se curata cum se poate, ci se curata pentru a circula in conditii sigure! Pe str. Petru Rares erau portiuni de peste 10 metri cu gheata! Deszapazirea s-a facut la bascalie de data asta. Poate din cauza faptlui ca suntem in martie sau din cauza altui fapt ?

LĂSAȚI UN MESAJ