O casa a fost distrusa in proportii considerabile ieri la Zanesti, intr-un incendiu. Flacarile au pornit de la o candela, informeaza ISU Neamt:

Miercuri, 09.05.2018, la ora 14:23, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la o locuință particulară în localitatea Zănești. La locul indicat de apelant s-au deplasat trei echipaje de pompieri militari cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, un autocamion de intervenție și o ambulanță SMURD de prim ajutor din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț, fiind sprijiniți și de doi voluntari cu o autospecială de stingere din cadrul SVSU Roznov și Zănești. Forţele au reușit să stingă incendiul, care se manifesta în interiorul locuinței și la acoperiș, în limitele găsite.

Ca urmare a producerii incendiului, au ars cca. 80 metri pătrați din acoperișul, realizat din lemn cu învelitoare din tablă, o cameră de locuit, având o suprafață de aproximativ 10 metri pătrați, bunurile din interior(obiecte de mobilier, un frigider, un televizor) și tâmplăria de lemn(4 tocuri de geam și 2 uși).

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,foc deschis în spaţii închise(candelă)”.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.