O casa a luat foc noaptea trecuta la Tazalu, judetul Neamt, pompierii stabilind ulterior ca focul a fost pus intentionat, anunta ISU Neamt:

”Noaptea trecută, la ora 02:39, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin numărul unic pentru apeluri de urgență „112” despre producerea unui incendiu la o locuinţă particulară în localitatea Tazlău. Pentru localizarea și stingerea incendiului s-au deplasat zece pompieri militari cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra Neamţ și un voluntar din cadrul Campaniei de voluntariat “Salvator din pasiune” la ISU Neamţ. În urma evenimentului au ars o bucătărie de vară construită din lemn pe o suprafaţă de cca. 50 mp, trei uşi şi nouă ferestre din lemn.

Împrejurarea determinantă a producerii acestuia a fost “folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul”.

Ieri pompierii au intervenit si pentru degajarea ramurilor unor copaci rupti, in cartierul Maratei din Piatra- Neamt:

”Luni, 24.04.2017, la ora 13:36, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin numărul unic pentru apeluri de urgență „112” despre faptul că în Municipiul Piatra Neamţ, str. Mărăţei sunt arbori care au ramurile rupte şi există posibilitatea să cadă. La locul intervenţiei s-au deplasat patru pompieri militari cu o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime şi o autospecială de serviciu din cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra Neamţ. S-a intervenit cu motoferăstrăul din dotare pentru degajarea ramurilor rupte.”

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ