Politia Locala Piatra-Neamt a prezentat ieri conducerii primariei (primarul Dragos Chitic nu a fost prezent, intrucat era chemat la DNA Bacau), bilantul activitatii pe anul 2017.

La capitolul buget pentru anul 2017, institutiei aflate in subordinea primariei i-au fost alocati 5.148.000 lei, adica aproximativ 1.120.000 de EURO, ceea ce inseamna ca in medie, pe luna, cheltuielile politiei locale se ridica la aproximativ 100.000 de EURO.

In 2017, politistii locali au constatat 55 de infractiuni in flagrant (cam 5 pe luna) si au aplicat 8.351 de sanctiuni, din care 3016 pentru abateri rutiere (aproximativ 8 amenzi pe zi) si 4.860 pentru abateri privind ordinea publica.

La capitolul ”Obiective pentru anul 2018” se arata ca politistii locali ar vrea sa-si schimbe sediul si sa achizitioneze o autospeciala pentru interventii, adica alti bani, alta distractie.

 Comunicat Primaria Piatra- Neamt: 

Joi, 11.01.2018, a avut loc ședința de analiză a activităților desfășurate de Poliția Locală Piatra-Neamț în anul 2017.

La eveniment au participat, alături de conducerea Primăriei municipiului Piatra-Neamț reprezentată de viceprimarul  Bogdan Gavrilescu, consilierii locali Romel Bârjoveanu și Paul Pintilie, Lăcramioara Pascaru – consilier al primarului, Șeful Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamt – Mr. Radu Olariu și Șeful Poliției municipiului Piatra Neamț – Cms. Șef Bogdan Mitroi.

Prezentarea materialului de bilanț a fost făcută de Directorul executiv al Poliției Locale – Eugen Pancu. Acesta a prezentat și obiectivele Poliției Locale pentru anul 2018, în special creșterea gradului de siguranță și protecție pentru cetățeni, protejarea patrimoniului, siguranta stradală și rutieră, monitorizarea zonelor aglomerate cu ajutorul camerelor video, crearea unui dispecerat modern și perfecționarea pregătirii profesionale a angajaților.

Raportul Poliției Locale poate fi consultat in intregime, AICI 

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.