Un barbat este cautat de politistii din Piatra-Neamt, pentru insusirea unui bun care nu-i apartine. Faptele s-au petrecut pe 31 martie si pentru ca pana acum nu s-a reusit identificarea lui, politistii apeleaza la ajutorul populatiei pentru a stabili identitatea barbatului. El a fost surprins pe camerele video cum ia un portofel uitat de un client la casa de marcat a unui supermarket. Capturile de ecran de pe filmare, dispuse in ordine cronologica, arata clar ceea ce s-a petrecut.

Comunicat IPJ Neamt:

Loading...

Poliţia municipiului Piatra-Neamţ face apel la cetăţenii care îl cunosc pe bărbatul din imaginile alăturate să furnizeze datele care pot conduce la identificarea lui.

Acesta este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  însușirea bunului găsit.

La data de 31 martie a.c., bărbatul a fost surprins de camerele de supraveghere dintr-un supermarket din Municipiul Piatra Neamț cum maschează și ia un portofel (în care erau 400 de lei), uitat de către un bărbat din Piatra Neamț pe standul final al unei case de marcat.

Semnalmentele bărbatului căutat: vârsta între 35 – 40 de ani, cu înălțimea de 1.75– 1.80 m,  tuns scurt, îmbrăcat cu blugi albaștri, haină neagră cu dungi maro în zona omoplaților și dungi albastre cu roșu, în zona pieptului.

Polițiștii fac un apel public către cei care îl recunosc, să sune la 112 sau să se adreseze Poliției Piatra-Neamț, la telefonul 0233/207009.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ