În această dimineață (25 mai) la ora 04:35, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la o locuință în localitatea Petricani. La locul indicat de apelant s-a deplasat un echipaj de pompieri militari cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de pompieri Tîrgu Neamț.

Ca urmare a producerii incendiului, au ars aproximativ 0.5 metri cubi cherestea și 5 metri liniari gard din lemn.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul”.

Joi, 24.05.2018, la ora 19:34, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la o rulotă auto, care se afla depozitată pe terenul proprietarului, în comuna Tupilați, sat Hanu Ancuței. La locul indicat de apelant s-a deplasat un echipaj de pompieri militari cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de pompieri Roman, în sprijin fiind solicitați pompierii voluntari din cadrul SVSU Războieni cu o autospecială de stingere.

Ca urmare a producerii incendiului, a ars rulota auto în totalitate.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,scurtcircuit la un cablu electric defect”.

Ionut CORFU (sursa: comunicat ISU Neamt)

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.