Dragos Chitic, primarul municipiului Piatra- Neamt a lansat un atac dur la adresa PSD in conferinta de presa de astazi, de la sediul PNL.

El a calificat PSD ca fiind partidul care a instaurat frica si chiar dicatura in judetul Neamt, sustinand ca prin atitudinea consilierilor locali, ”PSD trage frana de mana in loc sa apese pedala de acceleratie, pentru a dezvolta acest oras

Loading...

Primarul s-a aratat extrem de nemultumit de faptul ca majoritatea PSD- ALDE- PMP se opune constant proiectelor de hotarare initiate in Consiliul Local de PNL si a facut referire in special la ultima sedinta ordinara, in care s-a hotarat scoaterea din organigrama primariei, a trei posturi de consilieri personali ai primarului si a postului de citymanager (Vezi stirea aici!): ”Am ajuns sa ne cerem voie de la partid pentru ca primarul sa aiba aparat de specialitate? Unde sunt administratii PSD poate exista citymanager, dar la Piatra- Neamt nu e voie, pentru ca asa vrea PSD”, a spus Chitic.

Potrivit primarului, consilierii majoritari din CL sunt supusi amenintarilor si nu au voie sa voteze asa cum vor ei „Observ ca in timpul sedintelor telefoanele consilierilor majoritari sunt foarte active si poate vedea asta oricine. Sunt sunati si amenintati, iar cand spun asta stiu ce vorbesc. Li se dicteaza cum sa voteze si le este frica sa voteze altfel decat li se spune. PSD instaureaza frica si dictatura. A reaparut frica specifica comunismului

Intrebat fiind daca a fost si el amenintat sau supus la presiuni, Chitic a spus ca probabil nu au avut curaj, lasand sa se inteleaga ca nu ar fi imposibil sa se intample astfel de lucruri.

Primarul a dat mai mult exemple de lucruri care in opinia sa merg prost datorita PSD: disparitia troleibuzelor de pe trasee, piata care nici acum nu este deschisa, blocarea in consiliul local a unor proiecte care ar fi dus la dezvoltare economica, injumatatirea bugetului pentru Festivalul Curtii Domnesti, proasta functionare a unor companii din subordinea Consiliului Judetean, etc.

Ionut CORFU

 

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ