Dragos Chitic este greu de demis din functia de presedinte al PNL Piatra- Neamt. La nivelul conducerii centrale a PNL, s-a luat hotararea de a se reveni asupra desfiintarii BPL PNL Piatra- Neamt pentru cel putin doua saptamani, rastimp in care o comisie va analiza daca decizia s-a luat corect sau nu. Anuntul este facut de PNL Neamt prin intermediul unui comunicat de presa. Printre semnatarii comunicatului este chiar George Lazar, prim – vicepreședinte PNL Neamț, cel care vineri noaptea posta pe contul sau de facebook poze cu subinteles alaturi de Ludovic Orban. Referitor la acele fotografii, noi spuneam ca pentru moment tabara Cozmanciuc este in avantaj la poze, mai ramane de vazut in realitate cum va fi. Iata ca in realitate este cu totul altfel. Asadar, telenovela din sanul PNL Neamt, continua. Daca s-ar face si administratie cu aceeasi abnegatie cu care se fac seriale lacrimogeno-fumigene…!

Comunicat de presa PNL Neamt:

Loading...

În ședința BEX a Partidului Național Liberal s-a discutat luni, 19 martie, despre decizia BPJ Neamț de a dizolva BPL PNL Piatra Neamț.

În urma prezentării punctelor de vedere din ambele părți s-a decis, prin vot, la propunerea președintelui PNL Ludovic Orban să se formeze o comisie care va analiza situația și propunerea de a se reveni asupra deciziei inițiale de dizolvare a BPL PNL Piatra Neamț.

Comisia este formată din secretarul general al PNLdomnul Robert Sighiartău, vicepreședintele regiunii Nord – Est domnul Ioan Bălan și secretar adjunct regiunea Nord – Est domnul Cătălin Moroșanu și va avea la dispoziție două săptămâni să analizeze situația.

Până la decizia finală și la prezentarea concluziei de către echipa desemnată de conducerea centrală a PNL nu vom face alte comentarii.(Prim – vicepreședinte PNL Neamț George Lazăr, Vicepreședinte PNL Neamț Constantin Teodorescu, Secretar general adjunct PNL Neamț Daniel Vasiliu)

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Lazar asta se vrea in fruntea PNL Neamt? Ce-l recomanda? ca prefect numai tampenii a facut, inclusiv acel accident mortal savarsit dintr-o aparenta de culpa..personajul se afla la volanul unei masini cu alt statut decat cel cu care a mintit Guvernul…intrebati la Troleibuzul…ca Tarata nu mai este..Ce ti-e si cu tupeul asta din partea unora…trebuie mereu sa le amintesti ca-s penibili si nerusinati…

LĂSAȚI UN MESAJ