Primarul Dragos Chitic a declarat ieri intr-o conferinta de presa ca se remarca o crestere a investitiilor private in Piatra- Neamt. El a facut referire si la noul supermarket care este in constructie pe locul fostei fabrici de prelucrare a lemnului (SIL Bistrita), vizavi de autogara din oras, despre care a spus ca va crea noi locuri de munca.

”Se constata in Piatra Neamt in ultima perioada existenta unui trend ascendent in privinta investitiilor private , lucru care ma bucura si care are  efecte benefice asupra dezvoltarii orasului si cresterii calitatii vietii cetatenilor. Investia importanta  din zona autogarii unde vor fi realizate cateva mii de mp de spatii comerciale, blocurile de locuinte de pe strada Mihai Viteazu si de pe strada Fermelor sunt exemple la care se adauga cele trei documentatii urbanistice pe care le vom aproba in sedinta de Consiliu Local de maine privitoare la realizarea de blocuri de locuinte si spatii cu functiuni mixte in cateva zone ale orasului. Este de remarcat   cresterea interesului  de a investi in orasul nostru si imi reafirm sprijinul si deschiderea  pentru investitorii care vor sa construiasca in Piatra Neamt.  Locurile de munca nou create, oportunitatile oferite populatiei si dezvoltarea orasului sunt trei dintre avantajele investitiilor private care se realizeaza in orasul nostru”,a spus Dragos Chitic.

Ionut CORFU

sil-bistrita-3 (1)

Loading...
DISTRIBUIȚI

6 COMENTARII

 1. Nu mai sunt fabrici și uzine, cum erau odată… Știm cu toții asta.
  Dar nici spitalul nu mai e cum era… și nici cum ar trebui să fie în secolul XXI. Și aflăm asta pe pielea noastră.
  Dar școlile? Mai inaugurăm câte un wc, cu tăiere de „pamblică” și gata investiția? Nu sunt săli de sport și terenuri suficiente, cu accesibilitate pentru toți.
  Municipiul reședință de județ e sufocat de miile de mașini. Autocarele cu turiști nu au unde parca atunci când poposesc în orașul ”turistic” și Perlă a Moldovei pe de-asupra!
  La niște parcări mari pentru turiști nu vă puteți gândi? Că la cele pentru cetățeni, nu se mai pune problema, cât încă mai sunt străzi cu dublu sens de circulație.
  Nu are cine da șpagă pentru teren, sau cum?
  Un spital nou, sau măcar o maternitate și o pediatrie nouă nu se poate face pe un astfel de teren?
  CHIAR ERA NEVOIE DE UN NOU CENTRU COMERCIAL? Pentru cine?
  Și de ce în buricul târgului? Pentru că putem?
  Mi-e silă, domnule primar.

 2. Cat de retard sa fii sa nu intelegi ca ceausescu e mort iar cei care deschid magazinele sunt investitori privati si fac ce vor pe banii lor ?
  Luati de la hotii din piata cu 10 lei kila de fasole .O marfa buna si pe care ti-o alegi singur va displace .

 3. De ce ai face o uzina in Moldova ? Sa faci 3 zile pana la Nadlac cu marfa ? Moldova isi merita soarta .
  Dintotdeauna a votat FSN, cu toate variatiunile la tema ale sale !
  Iar o uzina in oras e ultimul lucru de dorit pe lumea asta .

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.