Consilierul local PSD, Victor Marghidan a declarat in conferinta de presa de astazi ca PSD este pregatit pentru eventuale alegeri anticipate pentru primaria Piatra Neamt.

Declaratia a venit ca urmare a informatiei publicate ieri (11 ianuarie) de tvmneamt.ro, potrivit careia, primarul Dragos Chitic a fost chemat de procurorii DNA Bacau pentru a i se prezenta un dosar penal in care urmeaza sa fie audiat si in care este posibil sa aiba calitatea de inculpat. (Vezi stirea AICI!)

Loading...

Am aflat din presa, nu cunosc foarte bine subiectul. Oricine a gresit trebuie sa raspunda si sunt convins ca DNA va face lumina in acest caz. PSD este tot timpul pregatit pentru alegeri anticipate”, a declarat Victor Marghidan.

Viceprimarul Luminita Vîrlan a refuzat sa comenteze pe marginea acestui subiect.

Desi au trecut aproape 24 de ore de la publicarea stirii, Dragos Chitic nu a avut o reactie.

In conferinta de presa de astazi de la sediul PSD Piatra- Neamt, decizia primarului Chitic si a consilierilor din majoritatea PNL-PMP, de a mari taxele si impozitele a fost aspru criticata de Luminita Vîrlan si de Victor Margidan.

Cei doi au declarat ca primarul ar fi avut la indemana mai multe instrumente prin care s-ar fi adus bani la buget, altele decat sa se mareasca taxele si impozitele.

Ionut CORFU

 

 

Loading...
DISTRIBUIȚI

3 COMENTARII

  1. 1.Oare Maghiran asta stie ce vorbeste, ori inca nu s-a sculat?
    2.Pai Varlan ce sa spuna? Ii tremura chilotii pe ea de frica. A fost una din proptelele lui Pinalti si Chitic. Muierea asta nu-si da seama cat e de caraghioasa?Or ii bata ca ieri merea pe dreapta azi mere pe stanga. O fi baut gaz de lampa

LĂSAȚI UN MESAJ