Piata Centrala din Piatra- Neamt va fi revigorata prin organizarea de targuri la care vor fi promovati producatorii locali, a declarat astazi primarul Dragos Chitic. ”Anul acesta ne-am propus o cat mai buna gestionare a celor patru piete existente in Municipiul Piatra Neamt, toate administrate astazi de societatea Consiliului Local Urban.

Sunt o serie de  masuri pe care le-am discutat cu echipa de conducere a societatii care administreaza pietele din oras si care vor fi puse in practica in acest an. O mai buna valorificare a  Pietei Centrale prin organizarea de targuri tematice prin care sa promovam si producatorii locali iar  cetatenii sa poata achizitiona produsele direct de la acestia , lucrari si actiuni care sa revigoreze pietele Precista si Darmanesti sunt elemente discutate cu CMI Urban , cuprinse in programul pentru anul in curs.

Dragos Chitic a mai spus ca exista proiecte si pentru revigorarea celorlalte piete din oras, insa acestea au fost respinse de consilierii locali PSD-ALDE. ”Din pacate o parte dintre initiativele noastre privitoare la o mai buna gestionare a pietelor se blocheaza in Consiliul Local prin votul impotriva dat de consilierii de la PSD si ALDE. Pregatirea documentatiilor prealabile pentru scoaterea la licitatie in vederea administrarii pietei Maratei , reducerea chiriilor si reorganizarea activitatii in Piata Centrala sunt doua exemple concludente in acest sens. Solicit consilierilor locali care s-au opus constant anul trecut acestor proiecte sa-si revizuiasca atitudinea si sa ia decizii care sa raspunda dorintelor majoritatii pietrenilor.

Declaratiile pot fi urmarite integral in materialul video de mai jos:

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.