La această oră (12:00), primarul Dragoș Chitic susține o conferință de presă.  Nu are rost să mai batem drumul până la primărie pentru că pe noi nu ne citește nimeni, deci ce rost ar avea să publicăm ce zice destoinicul primar cu program electoral ”Piatra- Neamț 2020” via 1990, după cum arată acum orașul.

Ca să se înțeleagă mai bine despre ce vorbim, trebuie spus că primarele nostru inculpat de DNA într-un proces penal în desfășurare dar cu mofturi de Mahatma Gandhi, a fost săptămâna trecuta la o mare întâlnire mare la Bacău, cu toți PD(N)L-iștii din Moldova unde a fost și șeful ăl mare, Ludovic Orban.

Loading...

După ce au dezbătut problemele de partid s-a pus de un sprițuleț, o măslină, o atenție, adică o masă mai mare așa. La una dintre mese, a fost așezat și edilul Chitic, la un loc cu mai mulți colegi de partid și primari de prin Moldova cea săracă de grija căreia nu mai pot ei acum, ăștia din PNL, foști PDL.

De la una la alta, discuția a ajuns la Chitic, inaugurarea de WC-uri preluată de presa națională și alte probleme de imagine ale primarelui, urmaș de Pinalti. Întrebat cum stă cu presa la Piatra- Neamț, Chitic a spus că n-are probleme, toata presa îl adulează, deci e mișto să fii primar la ”Piatra- Neamț 2020”. Comesenii au rămas un pic cu gura căscată și nu prea le-a venit să creadă, așa că Chitic (cacofonie inevitabilă) a insistat și a scos o perlă de era să cadă lumea de pe scaune. A zis că în ”Smart City” sunt mai multe site-uri și ziare tipărite, dar în afară de două site-uri, restul nu contează că și așa nu le citește nici dracu`, și a și pomenit vreo câteva din alea care rămân necitite, printre care și tvmneamt.ro. Probabil că unul dintre cele două citite de-a fira-n păr, e site-ul care anul trecut a încasat de la primărie 25.804 lei (258 de milioane de lei vechi) pentru sevicii de publicitate online. Adică ziarpiatraneamt.ro, că despre el e vorba și cică nu-s numai banii ăștia.

Așa că dacă pe noi tot nu ne citește nimeni, de ce să ne ducem la conferința de presă a lui Chitic. De ce să mai batem drumul degeaba, că și așa noi nu luăm bani de la primăria Piatra- Neamț, nu ne citește nici dracu`, deci n-ar avea niciun rost să încurcăm lumea pe acolo, să mergem și să ne uităm la Chitic și presa lui. Și dacă tot nu ne citește nimeni, oare de ce ne-o fi invitat la conferință, ne întrebăm.

Dar pentru că nu este exclus să avem măcar un cititor sau doi, adresăm și noi niște întrebări mai de sezon, care sperăm să ajungă la Chitic:

Domnule primar, puteți explica de ce orașul ăsta arată ca după bombardament deși Publiserv unde director este colegul dumneavoastră de partid, Valentin Ciobanu (Vali pentru prieteni), încasează vreo 3 milioane de euro pe an?

Domnule primar, puteți explica de ce nu se deszăpezește orașul deși Publiserv unde director este colegul dumneavoastră de partid, Valentin Ciobanu (Vali pentru prieteni) încaseaza niște mulți bani pe un contract de deszăpezire?

Domnule primar, puteti explica de ce Xdatasoft, firma controlată de prietenul dumneavoastră de nădejde care v-a ajutat în momente de grea suferință politică, nu curăță de zăpadă locurile de parcare cu plata, deși încasează sume enorme de la pietreni?

Dacă puteți răspunde, vă rugăm să o faceți în presa aia plătită de dumneavoastră, că pe noi nu ne citește nimeni, și vrem să fie lumea informată.

Așadar, pietrenii interesați de declarațiile pe care le face Chitic astăzi, le pot găsi în presa aia a lui, plătita cu bani grei, pe care o citește toata lumea.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. acestui individ care a preluat din apucaturile penalty-ului nu-i este jena???El nu observa cum arata orasul, plin de gropi si de zapada murdara, mormane intregi, ca sa nu mai pun la socoteala pubelele unde se aduna resturile menajere, adevarate surse de infectie..A distrus si ceea ce a realizat stefan, iar acum a terminat luptele penale si ironizeaza presa..Ieri(23 martie) nu puteai sa intri in piata centrala din cauza zapezii si a apei rezultata din topire, Oare nu-i este rusine, ca si cum totul ar fi perfect…Eu nu inteleg cum dracu, fituica aceea este agreata si de primarie(penelista) si de CJ(pesedist) cineva joaca la doua capete, ori exista niscaiva strangeri de maini?

LĂSAȚI UN MESAJ