Cifre dezastruoase pentru parlamentarii din Neamt, in urma sondajului facut de tvmneamt.ro si oprit astazi (5 februarie) la amiaza.

Sondajul este mai mult decat reprezentativ, chiar daca s-ar putea face unele comentarii pentru faptul ca a fost realizat doar in mediul online. Numarul foarte mare al celor care au votat (peste 5.000) nu prea mai lasa loc la intepretari dar arata si o puternica dorinta a nemtenilor de a se face auziti si de a-si arata nemultumirea, avand in vedere ca jumatate dintre cei care au votat au aratat ca nu se simt reprezentati de niciunul dintre cei 11 parlamentari nemteni. Procentul celor care spun asta ar putea fi si mai mare, avand in vedere ca de obicei politicienii isi mobilizeaza activul de partid la astfel de sondaje, deci faptul ca pe primul loc se afla un parlamentar sau altul nu demonstreaza ca are sustinere in randurile populatiei judetului, ci mai degraba cat de bine se misca activistii de partid.

Loading...

Prin urmare, daca jumatate (repetam, poate chiar mai mult) din populatia judetului spune ca nu se simte reprezentata de niciun parlamentar, atunci partidele si politicienii au o mare si grava problema si probabil ca daca maine ar avea loc alegeri, prezenta la vot ar fi una extrem de redusa, poate cea mai redusa din istoria judetului Neamt.

Rezultatele sondajului (precizare- la data la care s-a dat drumul sondajului, Ioan Munteanu era inca deputat, ulterior dandu-si demisia din Parlament):

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ