Ieri, pe raza județului au avut loc patru accidente rutiere, în urma cărora pietonii au fost accidentați pe fondul neatenției în conducere a șoferilor cât și datorită nerespectării regulilor de circulație de către această categorie de participant la trafic.

Astfel, în jurul orelor 15.30, pe calea de acces amplasată în spatele blocului 1 de pe strada Ecaterina Teodoriu şi Grădiniţa nr. 5 din Roman, a avut loc un accident de circulaţie, soldat cu vătămarea corporală a unei femei de 59 de ani.

Aceasta a fost surprinsă de autoturismul care era condus de către un tânăr de 21 de ani, din Roman, care efectua manevra de mers înapoi.

Un alt accident, produs de fondul neatenției în conducere la efectuarea manevrei de mers înapoi, a avut loc în localitatea Zănești, fiind rănit un bărbat de 59 de ani, în calitate de pieton.

În jurul orei 18.30, un alt pieton a fost accidentat, în localitatea Costișa, de un autoturism condus de către un bărbat de 59 de ani, din Buhuși. Pietonul, un bărbat de 79 de ani, din Costișa, aflat sub influența alcoolului, s-ar fi angajat în traversarea străzii, fără să se asigure, moment în care a fost acroșat de autoturism.

Tot ieri, la orele 18.50, pe raza localității Tașca un bărbat de 58 de ani, din localitate a fost surprins și accidentat de un autoturism condus, pe DN 12C, de către o femeie de 43 ani.

În ziua de 22.12.2016, în jurul orei 16.30, pe DN2 în interiorul localităţii Horia a avut loc un accident de circulaţie soldat cu vătămarea corporală a două persoane.

Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 55 de ani, din Roman conducea un autoturism pe DN2, datorită altor preocupări în timpul mersului, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu autoturism ce se afla parcat în afara sensului de mers Roman-Bacău, după care a acroșat un biciclist, ce se deplasa din sensul opus de mers.

Din impact autoturism s-a răsturnat, avariind gardul unui imobil din zonă. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a biciclistului, un bărbat de 48 de ani, din Horia şi rănirea uşoară a conducătorului auto.

Ambii participanți la trafic au fost testați alcoolscopic, iar rezultatele au fost negative.

În toate cazurile cercetările sunt continuate de polițiști.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.