În dimineața zilei de 26.03.2017, la intersecţia străzilor Dimitrie Leonida cu Mărăţei, a avut loc un accident rutier, soldat autoaccidentarea conducătorului autoturismului implicat. Din primele cercetări la fața locului, se pare că în timp ce un bărbat de 33 de ani din Piatra Neamţ conducea un autoturism pe str. Dimitrie Leonida, pe direcţia de deplasare Bicaz-Bacău, datorită neadaptării vitezei la condiţiile unui carosabil umed, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a pătruns pe contrasens şi s-a izbit de gardul unui imobilul din zonă. În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto și avarierea autoturismului şi a gardului imobilului pe o lungime de cca.2 m. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În ziua de 26.03.2017, în jurul orei 13.40, pe raza localităţii Căciuleşti, a avut loc un accident rutier, soldat cu victime. Din primele cercetări se pare că în timp ce o femeie de 38 de ani, din Girov conducea un autoturism pe DJ156A, din direcţia Dobreni spre Girov, ar fi efectuat un viraj la stânga pentru a parca în faţa unui imobil, moment în care a intrat în coliziune cu autoturismul care se afla angajat în depăşirea sa.

Loading...

În urma impactului a rezultat avarierea ambelor autovehicule şi rănirea conducătoarei auto. Ambii conducători auto implicaţi au fost testaţi alcoolscopic, rezultatul fiind negativ şi le-au fost recoltate câte o mostră de sânge.

Tot în jurul orei 14.00, pe DN 15D, a avut loc un accident rutier, în urma căruia a rezultat rănirea a două persoane. Din primele cercetări se pare că în timp ce o femeie de 37 de ani, din Târgu Mureș conducea un autoturism pe DN 15D, în afara localității Bahna Mare, din direcția Roman-Piatra Neamț, nu a adaptat viteza într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, a pierdut controlul direcției de mers și a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se.

În urma accidentului a rezultat rănirea conducătoarei auto si a pasagerei de pe locul din dreapta față a autoturismului, o femeie de 47 de ani. Atât conducătoarea auto cat și pasagera foloseau centurile de siguranță.

În noaptea de 26/27.03.2017, polițiștii rutieri au intervenit în cazul unui accident rutier produs pe drumul sătesc din localitatea Poienari. Din primele cercetări se pare că în timp ce un tânăr de 23 de ani, din Poenari conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere, într-un segment de drum în curbă la stânga, pierde controlul asupra autovehiculului și părăseşte partea carosabila, căzând în albia unui pârâu, la o diferență de nivel de 5,3 m adâncime fata de nivelul drumului sătesc.

În urma accidentului a rezultat autoaccidentarea tânărului, care emana halenă alcoolică și căruia i-au fost recoltate probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. În toate cazurile cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Ionut CORFU

sursa: IPJ Neamt

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ