Un nemtean cere azil politic în Israel. Mai în glumă mai în serios, el afirmă că deja a depus cererea la ambadada Israelului de la București. Surpriză sau nu, cel care se simte persecutat politic este George Harabagiu, șeful propagandei online a PSD (nu a fost concediat, declarația lui Liviu Dragnea era doar de ochii lumii). Harabagiu este fostul jurnalist din Piatra-Neamț, acuzat că a stat in spatele fake news-ului cu Simona Halep, acțiune care a stârnit un scandal monstru.

Harabagiu spune că vrea azil politic in  Israel, pentru ca îi este frica de statul paralel din România.

Anunțul a fost făcut pe contul său de Facebook.

Iata ce spune George Norocel Harabagiu:

„Mi – e frica de Romania lui Iohannis. Mi- e frica de un Președinte ( care a folosit Statul Paralel – ca sa scape de dosarele penale il vizau ) ! Mi- e frica de reprezentanți ai justiției romanești care l- au condamnat pe Dragnea , luind in deridere deciziile CCR ! Mi- e greata de disperarea si abnegația scelerata a lui Gușă , Ponta , Rareș Bogdan – care m- au “ executat “ timp de 3 zile ( fara a – mi cere vreun punct de vedere ) ! Mi – e frica pe o tara in care deciziile CCR sunt luate “ la misto “ de șeful statului.. Ei bine , eu am terminat de citit.. legislația internațională ( in ceea ce priveste azilul politic ) Am fost crescut intr- o familie in care se “ contopeau “ princiipiile mistice a doua religii : cea mozaică cu cea ortodoxa ! Respect atmosfera Pastelui Creștin dar si simbolismul Hannuka. Sunt si voi ramine un creștin practicant ! Dar DE FRICA STATULUI PARALEL ( si a celor infiltrați de acesta la cel mai înalt nivel al statului roman ) , am solicitat Ambasadei Israelului in Romania , AZIL POLITIC ! Sunt dispus sa RENUNȚ la cetățenia romană , pentru ca in aceasta tara SECURITATEA face legile ! Si nu imi este frica sa recunosc : PREFER SA IMI FIE FRICA , DECIT SA IMI FIE RUSINE ! ( George Harabagiu ) NU RATAȚI POSTAREA DE LUNI , ORELE 14.59 ! NIci nu știți ce pierdeți !'”

Ionuț CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Cand vezi cine face vorbire despre scelerati, te pufneste rasul. Marele strateg si-a pierdut busola si revine la …dezvaluiri? Demn de toata mila personajul acesta. Cei din Bucuresti s-au convins rapid ca omul traieste in lumea lui…patologica. Noi, dragii nemteni, stim cat valoreaza acest personaj pe care-l mai cred doar vreo 2 persoane in judet.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.