Pe str. Cetatea Neamtului din Piatra- Neamt, langa Centrul Social Pietricia, iese apa din asfalt de aproape o saptamana. Localnicii spun ca Apaserv a fost anuntata telefonic de zeci de ori despre izvorul minune aflat in administrarea companiei, insa durerea la bască intrece orice inchipuire. Ieri (20 martie) a fost o echipa, a spart asfaltul, a sapat, a pus inapoi pietris si… atat. Astazi dimineata la ora 9:30 cand au fost preluate imginile de mai jos, apa curgea in voie si izvora din 3 locuri.

Nici autoritatile locale din Piatra- Neamt nu par sa fie prea impresionate de situatie. In 30-40 de metri, Apaserv a spart asfaltul in 6 locuri, iar ultimul crater (cel filmat astazi) nu este nici macar semnalizat, desi pune in pericol siguranta traficului rutier. Probabil ca si la Primarie si la Apaserv se poarta acelasi model de bască. Si totusi, cine plateste pentru apa irosita si pentru distrugerea drumului?

La ora 10 TvmNeamt a cerut un punct de vedere conducerii Apaserv. Evident ca el n-a mai venit nici dupa 2 ore.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Mare partid aflat la guvernare ne-a promis sisteme de irigatii! Stimate tovarase Ionut, nu fiti rau, domnu’ presedinte a judetenei de partid insotit de madama prefecturareasa pot taia „panblica” acestei investitii inedite la noi in judet! Traiasca victoria in alegeri!!!
    Faptul ca in acest moment ne conduc idiocratii se reflecta in viata de zi cu zi. Ma intreb daca directorul cel mare de la Apaserv vine si pleaca acasa pe la Girov – Caciulesti de nu a vazut situatia. Vorba lor, a guvernantilor actuali, „Si ce daca!”
    O zi frumoasa tuturor

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.