Actualizare stire: Vezi AICI PERICOL DE INUNDAȚII, INCONȘTIENȚĂ CRIMINALĂ. MOFTURILE PREFECTURESEI, MAI PRESUS DECÂT SIGURANȚA POPULAȚIE

Stirea initiala: Doua coduri portocalii au fost emise de meteorologi pentru judetul Neamt: un cod portocaliu de ploi insemnate cantitativ valabil 24 de ore in intervalul 16 iunie ora 21- 17 iunie ora 21 si un cod portocaliu de inundatii intrat in vigoare in aceasta seara (16 iulie) la ora 19, valabil pana luni, 18 iunie la amiaza.

Loading...

La nivelul ISU Neamt este stare de alerta, militarii care in acest interval sunt liberi, fiind anuntati ca este foarte posibil sa fie chemati la interventii in caz de nevoie, deci sa ramana pe pozitii.

Pe surse (dupa cum bine se tie deja, Prefectura Neamt nu transmite informatii oficiale catre tvmneamt nici macar atunci cand sunt situatii de urgenta si populatia trebuie avertizata), la nivelul prefecturii a fost convocata o sedinta CJSU (Comitet Judetean pentru Situatii de Urgenta) cu incepere de la ora 20:30, unde se va face o analiza si se va stabili ce masuri se vor lua.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.