Nemtenii care au surprins, in clipuri de maxim cinci minute, frumusetea meleagurilor, obiceiurilor si traditiilor locale se pot inscrie, pana pe 17 septembrie, in competitia “poVESTE DIN ROMANIA”, eveniment organizat de Departamentul pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Mediul de Afaceri si Turism (DIMMMAT), prin Autoritatea Nationala de Turism (ANT). Concursul se inscrie in seria evenimentelor de promovare a Romaniei ca destinatie turistica, vizand promovarea unor destinatii sau a unor produse turistice in mediul on-line, cu participarea directa a turistilor.

Concurentii trebuie sa aiba varsta de minim 18 ani impliniti, la data inscrierii in competitie, si se pot inscrie in concurs cu un singur film, fie individual, fie in echipa.
Competitia “poVESTE DIN ROMANIA” se desfasoara in trei etape: prima etapa a competitiei, reprezinta inscrierea filmelor, aceasta debutand pe data de 20 august si incheindu-se pe 17 septembrie, la ora 00.00.; etapa a doua presupune promovarea filmelor pe reteaua de socializare facebook si pe www.romania.travel, sectiunea “poVESTE DIN ROMANIA”, pana pe data de 22 septembrie, ora 00.00, iar etapa a 3-a a competitiei este reprezentata de prejurizarea care va avea loc in perioada 22 – 23 septembrie, urmand ca in intervalul 24-25 septembrie sa fie anuntati finalistii. Concursul se incheie pe 26 septembrie, cand se va organiza Gala “poVESTE DIN ROMANIA”.

Filmul trebuie sa prezinte o zona a Romaniei sau sa promoveze un produs turistic romanesc, cu durata intre 2 si 5 minute. Cele mai bune filme vor fi premiate astfel: Premiul I – participare la Targul de la Londra, la Expo Milano 2015, precum si o coloana sonora semnata de artistul Gheorghe Zamfir; Premiul II – participare la Targul de la Stuttgart si la Expo Milano 2015; Premiul III – o vacanta in Romania. Detalii despre concurs si Regulamentul Oficial al competitiei pot fi gasite pe www.romania.travel.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.