Dupa ce la sfarsitul lunii noiembrie, inceputul lunii decembrie 2017, alianta PNL-PMP din Consiliul Local Piatra- Neamt a fost serios zdruncinata si a lipsit foarte putin sa se rupa, PNL jura credinta PMP-istilor Nemteni. Dovada este una cat se poate de credibila si vine de la varful PNL, printr-o decizie a Biroului Executiv al PNL, semnata chiar de presedintele partidului, Ludovic Orban.

Din documentul (foto-jos) prezentat ieri intr-o conferinta de presa de Bogdan Gavrilescu, reiese ca PNL jura credinta PMP Neamt si ”mentine alianta cu PMP Neamt”, dar totodata ”nu va vota si nu va sustine niciun proiect al PSD sau ALDE”. Aici au cam facut-o de oaie, pentru ca PNL exclude din start, negru pe alb, aprobarea oricarui proiect, chiar daca acesta este bun si de real ajutor pentru comunitate, adica populatia va avea de suferit din cauza unor ambitii politice.

Loading...

Trebuie spus ca potrivit unor surse, in perioada amintita mai sus, alianta din CL Piatra-Neamt a fost intr-un real impas dupa ce la Bucuresti, Laurentiu Dulama (presedinte PMP Piatra- Neamt si vicepresedinte CJ Neamt) a tras sfori peste capul lui Gavrilescu si al organizatiei judetene, incercand sa convinga sefii PMP de la nivel national sa dispuna ruperea intelegerii cu PNL, iar PMP sa treaca din nou alaturi de PSD, atat la CL Piatra- Neamt cat si la CJ Neamt. Mai mult, s-a cerut demiterea lui Gavrilescu de la conducerea organizatiei nemtene a PMP.

Principalul motiv invocat de Dulama in fata conducerii de la Bucuresti a fost ca PNL-istii nu sunt seriosi si vor lasa PMP cu ochii in soare, trecand de partea PSD. Asa ca a fost nevoie de o scrisoare de dragoste de la Ludovic Orban, pentru ca planul lui Dulama sa fie dejucat, ceea ce intr-un final s-a si intamplat.

Dupa ce s-a aflat ce si cum, totul s-a terminat cu un scandal monstru la Piatra- Neamt, unde intr-o sedinta de urgenta a PMP Neamt, lui Dulama i s-a pus in fata o hartie pe care sa-si scrie demisia. Dupa indelungi discutii (a se citi urlaturi) asezonate cu cu lacrimile lui Dulama, s-a renuntat la pedepsirea lui, dar cu conditia sa declare sub semnatura ca nu este de acord cu o alianta cu PSD, iar Dulama s-a conformat spasit. Conform acelorasi surse, in spatele planului lui Dulama ar fi stat Ionel Arsene care i-ar fi promis ca daca reuseste, îi reda atributiile, biroul, masina, soferul si secretara si poate si alte avantaje.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.