Ionel Arsene, presedintele PSD Neamt anunta ca tocmai s-a incheiat procedura de receptie a Pietei Centrale din Piatra- Neamt, ea fiind preuata astazi de la constructor, de catre CNI, urmand ca Primaria sa preia constructia la randul ei, de la Compania Naționala de Investiții:

”Mă bucur să-i anunț pe pietreni că astăzi, Partidul Social Democrat și-a îndeplinit încă o promisiune, Piața Centrală din Piatra Neamț fiind recepționată de către Compania Naționala de Investiții de la constructorul care a câștigat licitația.

În iulie 2015, ministrul Dezvoltării din Guvernul PSD a semnat ordinul de finanțare și iată că astăzi Piața a fost recepționată. Guvernul PSD a înțeles că reconstrucția unei piețe la Piatra Neamț reprezintă o nevoie stringentă pentru locuitorii județului și o prioritate pentru noi. Astfel, Ministerul Dezvoltării a alocat fondurile necesare pentru a construi o piață nouă în locul celei care a ars.

În următoarea etapă, Primăria Piatra Neamț va trebui să preia obiectivul de la Compania Naționala de Investiții și să demareze procedurile pentru găsirea unui administrator. Îi asigur pe nemțeni că voi urmări personal ca această procedură să se facă în mod legal, astfel încât să nu existe nicio suspiciune în ceea ce privește viitorul administrator. Nu voi permite ca interese personale sau superficialitatea să pericliteze buna funcționare a unui obiectiv atât de așteptat și util pentru nemțeni.”

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ