Partidul Pro Romania infiintat de Victor Ponta alaturi de Daniel Constantin (fost PC, fost ALDE) si Sorin Câmpeanu (fost ALDE), are unda verde din partea instantei, primind personalitate juridica. In urma cu scurt timp, a fost remis redactiilor locale din Neamt, un comunicat semnat ”Echipa Pro România județul Neamț”, ceea ce inseamna ca la Neamt exista deja o organizatie a acestui nou partid. Ce e drept, tvmneamt.ro a primit semnale inca de anul trecut, de genul, ”De urmarit partidul lui Ponta”. Vor fi surprize”. Asa ca nu ar fi de mirare sa vedem nume grele din politica nemteana care vor dezerta la Pro România din partide care acum sunt la butoane. Si cum partidele nu duc lipsa de traseisti, s-ar putea confirma zvonurile cu spargerea PSD si PNL atat la Neamt cat si la nivel national. A nu se uita ca la Pro Romania a aderat inca de anul trecut Vlad Marcoci, fost deputat ales pe listele USL, cel care a parasit PSD pentru PNL in 2016 apoi a plecat si de la PNL pentru a pune umarul la partidul lui Ponta. In 2019 vor avea loc alegeri pentru Parlamentul European si prezidentiale, iar in 2020 alegeri locale si parlamentare.

Comunicat de presa Pro Romania:

Loading...

Pro România, partidul înfiinţat de Daniel Constantin, Victor Ponta şi Sorin Câmpeanu, a primit marți 20 februarie 2018 personalitate juridică.

Este un nou început! Pro România a primit personalitate juridică. Au fost nouă luni în care s-au pus numeroase piedici de oameni care au fost învățați să distrugă, nu să construiască! Am pornit acest proiect pentru a da o șansă celor mulți care doresc să facă politică #altfel și care nu se regăsesc în partidele populiste sau rămase în capcana timpului. Mulțumesc tuturor celor care au fost alături de noi în această perioadă, alegând să plece din zona de confort pentru un proiect solid cu obiective pe termen mediu şi lung”, a declarat Daniel Constantin, inițiator al proiectului Pro România

În perioada imediat următoare se va demara procedura pentru constituirea în fapt a acestei formațiuni politice și înființarea de organizații în fiecare județ, astfel ca Pro România să fie pregătită pentru prima competiție electorală, alegerile europarlamentare din 2019.

În România se simțea nevoia unui proiect care să facă o #altfel de politică și iată că acum, această idee s-a transformat în partid politic. Ce înseamnă #altfel? De fapt, pentru Pro România #altfel înseamnă normalitate, consecvență, construcție și respectarea valorilor reale. Alături de oameni care fac performanță în domeniile în care activează, ne dorim ca în Neamț Pro România să devină vocea celor care își doresc să facă o #altfel de politică, una bazată pe respect și aplecată spre oameni. De aceea cei care sunt PRO România sunt așteptați în echipa noastră”, a declarat Radu Berajan, coordonator Pro România Neamț (Echipa Pro România județul Neamț).

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.