Viceprimarul Luminita Vîrlan anunta intr-un comunicat de presa ca a facut o noua vizita in cateva scoli pentru a se asigura ca luni, ”la deschiderea cursurilor anului școlar 2017-2018, elevii din municipiul nostru vor fi primiți în cele mai bune condiții.

Comunicatul este unul vag si pare a fi facut la norma sau la kg. Nu se spune nimic foarte clar, sunt niste formulari sablon lipsite de continut, dar se poate intelege ca in scolile din Piatra- Neamt totul este in ordine sau ”in cele mai bune conditii” dupa cum se exprima Luminita Vîrlan. Desi este cam greu de crezut, se pare ca ea nu a auzit de faptul ca la Gradinita Floare de Colt unde niste zeci de copii vor dormi cate doi in pat este un scandal cat casa (VEZI- POLITICA ȘI EDUCAȚIA- REVOLTA EDUCATOARELOR DE LA GRĂDINIȚA FLOARE DE COLȚ. CLASE SUPRAPOPULATE, DIN LIPSĂ DE BANI) sau ca sunt scoli unde deja parintilor li se cer bani pentru diverse achizitii.

Loading...

In schimb, luni dimineata vom vedea pe primar si pe cei doi viceprimari cum vor tine discursuri de tip ”Scanteia” in fata parintilor si elevilor pe care-i vor minti uitandu-se in ochii lor, asa cum fac la fiecare inceput de an scolar.

Comunicat de presa Primaria Piatra- Neamt:

”Astăzi, viceprimarul Luminița Vîrlan a efectuat o nouă vizită în câteva unități de învățământ din Piatra-Neamț, pentru a identifica problemele semnalate la întâlnirea cu directorii ce a avut loc marți la Primăria Piatra-Neamț și pentru a se asigura că luni, la deschiderea cursurilor anului școlar 2017-2018, elevii din municipiul nostru vor fi primiți în cele mai bune condiții.

În urma vizitei efectuate doamna viceprimar a constat că unitățile școlare se află cu pregătirile pe ultima sută de metri și că directorii  unităților de învățământ vizitate, respectiv Școala Elena Cuza și Liceul Tehnologic  Economic și Administrativ puneau la punct ultimele detalii pentru deschiderea noului an școlar.

,,Am fost încântată să constat preocuparea eficientă a colegilor, directori de scoli, pentru  a asigura profesorilor și elevilor condițiile optime deschiderii noului an școlar. În activitatea Primăriei Piatra-Neamț  modernizarea unităților de învățământ reprezintă o prioritate și pe tot parcursul mandatului meu mă voi dedica acestui deziderat. Revin cu urări de succes, sănătate și realizări durabile pe această cale colegilor profesori și desigur, elevilor” a declarat viceprimarul Luminița Vîrlan în urma vizitei.”

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ