Asociatia Valea Ozanei, in parteneriat cu Autoritatea Nationala pentru Turism si Primaria Orasului Targu Neamt, organizeaza, in cadrul celei de-a II-a editii a Festivalului “Ceaunul Fermecat”, concursul de arta fotografica “Turist pe Valea Ozanei”.
Competitia se adreseaza fotografilor amatori sau profesionisti, detinatorilor de material fotografic in domeniul turismului din zona Targu Neamt si imprejurimi (Agapia si Vanatori – Neamt) si isi propune atat scoaterea la lumina a documentelor vizuale pastrate in colectii particulare, cat si stimularea fotografierii elementelor care definesc acest domeniu – obiective turistice, pensiuni si membri ai APDTN Valea Ozanei, turisti sau evenimente ale acestei asociatii, inclusiv editia a II-a a Festivalului “Ceaunul Fermecat”.
Participantii trebuie sa trimita, pana pe data de 7 septembrie, ora 21.00, fotografiile in format electronic (jpeg, minim 200 dpi, maxim 300 dpi, 3000 x 2000 pixeli) pe oricare din adresele de mail office@valeaozanei.ro sau apdtnvaleaozanei@yahoo.ro sau imprimate pe hartie fotografica, minim 20/30 cm si maxim 30/45 cm, la standul APDTN Valea Ozanei, care va fi amplasat in incinta Parc Cetate, pe perioada desfasurarii festivalului culinar, respectiv in perioada 6 – 8 septembrie.
Fiecare concurent poate participa in competitie cu maximum 5 fotografii, care sa se incadreze in tema data de titlul concursului. Sunt acceptate fotografii alb/negru si color, fotografii de autor sau fotografii din colectii particulare. Fotografiile nu trebuie sa fi aparut anterior in publicatii tiparite sau online si nu trebuie sa fi fost vandute unei agentii foto. Toate imaginile trebuie sa respecte legea dreptului de autor, iar participantul sa fie proprietarul tuturor drepturilor asupra fotografiilor inscrise in concurs, asumandu-si responsabilitatile ce decurg din incalcarea acestor obligatii. De asemenea, concurentul va cere acordul expres cu privire la participarea in competitie a persoanelor care apar in fotografia trimisa.
De asemenea, participantii vor transmite numele și prenumele lor, precum si datele de contact (telefon si mail).
Jurizarea va avea loc pe data de 8 septembrie si se va face de catre o comisie desemnata de APDTN Valea Ozanei. Pentru fiecare fotografie in parte se vor acorda note de la 1 la 10.
Premierea castigatorilor va fi facuta de Vasile Harpa, primarul orasului Targu Neamt, pe data de 8 septembrie 2014, intre orele 18.00 – 19.00, la Parc Cetate.
Se vor acorda 3 premii: premiul I – 300 lei, premiul II – 200 lei si premiul III – 100 lei.
Fotografiile castigatoare vor fi publicate pe site-ul www.valeaozanei .ro si pe pagina de facebook APDTN “Valea Ozanei”.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.