Catalin Misaila si Cristian Tihenea, consilieri locali ALDE in CL Piatra- Neamt, anunta organizarea unui mars de protest in Piatra- Neamt, pentru sustinerea cauzei copiilor medicului pietrean, Camelia Smicala, rapiti de statul Finlandez. Marsul va avea loc pe 7 iulie intre orele 18-20 si deja au fost facute demersurile legale necesare organizarii lui.

Proteste vor mai avea loc la aceeasi data in mai multe orase din Europa si din Romania.

Mihai si Maria au fost luati cu forta de langa mama lor, din casa in care locuiau in Finlanda, unde Camelia Smicala era medic pediatru. Totul, dupa o reclamatie a tatalui copiilor de origine finlandeza, care a vrut sa se razbune dupa divort.

De atunci, copiii nu au mai fost lasati sa revina langa mama lor si au tot fost mutati dintr-un centru in altul si supusi la adevarate torturi psihice. De asemenea, mama lor este hartuita permanent de autoritatile finlandeze pentru a renunta la demersurile in vederea recuperarii copiilor.

Anul trecut au avut proteste in marile orase din Europa si din Romania, inclusiv la ambasada Finlandei la Bucuresti, pentru aceeasi cauza, insa se pare ca politicienii si presedintele Romaniei au alte preocupari, mult mai importante, decat sa-i apere pe copiii romani si pe parintii lor.

Protestul de anul trecut de la Piatra- Neamt a fost organizat tot de Catalin Misaila. Nici pana atunci, nici de atunci, niciun politician nemtean (parlamentari, presedinte de CJ, prefect, s.a.) nu a vrut sa implice in aceasta cauza.

Imagini de la marsul de protest de anul trecut (2017) din Piatra- Neamt, pe care tvmneamt l-a transmis in direct si la care pietrenii au participat in numar foarte mare, AICI

 

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.