Ar trebui sa treaca strandul in administrarea Primariei Piatra Neamt?

Loading ... Loading ...

Politistii au descins duminica pe lacul de la Bicaz, unde au controlat mai multe ambarcatiuni dar si pescari. Actiunea a fost desfasurata in colaborare cu Autoritatea Navală Română – Oficiul de Căpitănie Bicaz, anunta IPJ Neamt:

”La data de 10.09.2017, polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Neamț au organizat și desfășurat o acțiune comună cu Autoritatea Navală Română – Oficiul de Căpitănie Bicaz, pentru prevenirea și combaterea pescuitului ilegal și pentru creșterea gradului de siguranță a navigației pe Lacul de acumulare Izvorul Muntelui Bicaz .

În urma acestor activități, au fost legitimate 19 persoane și controlate un număr de 7 ambarcațiuni. Totodată, lucrătorii BJPT Neamț au aplicat un număr de 6 sancțiuni contravenționale conform OUG 23/2008 privind pescuitul și acvacultura, în timp ce Oficiul de Căpitănie Bicaz a aplicat un număr de 2 sancțiuni contravenționale pentru încălcarea prevederilor HG 876/2007 pentru stabilirea și sancționarea contravențiilor la regimul transporturilor navale.”

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ