Luni, 09.01.2017 în intervalul orar 12:51-17:00, Detașamentul de Pompieri Roman a intervenit în sprijinul unei ambulanțe SAJ care se deplasa către localitatea Bălușești, comuna Icușești, în vederea preluării unui copil de 5 ani în stare febrilă.

Pentru a putea ajunge în localitatea Bălușești s-a intervenit cu 3 subofițeri cu o autofreză multifuncțională din cadrul Detașamentului de Pompieri Roman și cu 2 subofițeri cu un autocamion de intervenție din cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra Neamț. S-a realizat deszăpezirea DC 83 între localitățile Icușești și Bălușești cu autofreza multifuncțională, iar pacientul a fost transportat la ambulanța SAJ de către echipajul de pe autocamion.

Loading...

Luni, 09.01.2017 în intervalul orar 17:40-20:20, Detașamentul de Pompieri Roman a intervenit în sprijinul unei ambulanțe SAJ care se deplasa către localitatea Mesteacăn, comuna Icușești, pentru a prelua o gravidă în 38 de săptămâni, localitatea fiind izolată.

S-a început deszăpezirea drumului de acces spre localitatea Mesteacăn, ulterior datorită troienelor de zăpadă foarte înalte (aproximativ 2-2,5m) s-a intervenit cu un echipaj UTV (șenilată) de la ISU Bacău. S-a preluat pacienta în vârstă de 30 de ani, care a fost transportată la ambulanța SAJ.

Ionut CORFU  sursa: ISU Neamt

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ