Cosul de fum deteriorat, a stat la baza producerii unui incendiu noaptea trecuta la Pangarati. Focul a provocat distrugeri destul de importante, se rata intr-un comunicat ISU Neamt:

”Intervenție pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință particulară
Noaptea trecută, în jurul orei 22:22, Detaşamentul de pompieri Piatra Neamț a intervenit, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la o locuință particulară din comuna Pângărați, sat Preluca.

Loading...

Timp de aproximativ 1 oră și 30 minute, 14 pompieri militari pietreni au acționat
cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD pentru stingerea incendiului, la intervenție participând și șase voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din Pângărați.
Ca urmare a producerii incendiului, au ars o bucătărie de vară realizată din lemn, cu acoperiș din lemn cu învelitoare din tablă, având o suprafață de cca. 12 metri pătrați, magazie de lemne, realizată din scândură cu suprafața de aproximativ 6 metri pătrați, acoperișul locuinței realizat din astereală din lemn cu învelitoare din tablă, pe o suprafață de cca. 200 metri pătrați, elemente de tâmplărie și mobilierul din bucătărie.
Cercetările efectuate au indicat faptul că, evenimentul a fost, cel mai probabil, provocat, de “scântei de la un coș de evacuare a fumului deteriorat”.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ