Deputatul Mugur Cozmanciuc, liderul PNL Neamt, dă de pamant cu ”baronul” Arsene, dupa ce acesta a facut din nou afirmatii mincinoase privind exploatarea padurilor in Neamt. Cozmanciuc i se adreseaza lui Arsene la persoana a doua si îi aminteste ca asa de mult are grija de patrimoniul nemtenilor, incat judetul era sa piarda Cheile Bicazului si ca adevaratul jaf al padurilor a avut in perioada guvernarii PSD, insa atunci Arsene nu lua atitudine, ca sa nu deranjeze ”afacerile” colegilor lui de partid.
Iata reactia lui Mugur Cozmanciuc:Așa cum ne-a învățat deja, pe Ionel Arsene îl caracterizează următoarele: HAI SĂ URLU CÂT MAI TARE, să dezinformez și să manipulez, ca să nu mi se descopere adevăratul caracter! L-a apucat din nou dragostea nețărmurită de codrii Neamțului! Nu ai apărat nimic, mai ales când e vorba de comoara verde a județului Neamț. La cum gestionezi tu patrimoniul județului, era să pierdem Cheile Bicazului.
Lasă deoparte declarațiile fierbinți de patriot îndrăgostit de codru și nu mai fi un răspândac de fake news, că nu mai ești credibil. Ai încercat și în primăvară să faci scandal pe tema asta, dar ți s-a spus clar, cu date, că minți!
Adevărul este că “jaful” la care se referă Ionel Arsene a avut loc în perioada guvernării PSD, în care păduri din mai multe județe au suferit tăieri. Dacă tot îți era să aperi codrii Neamțului trebuia să o faci atunci! Dar nu ai vrut să deranjezi combinații colegilor de partid. În 2020, ministrul liberal al Mediului a înăsprit pedepsele pentru tăierile ilegale și a îmbunătățit procedurile de urmărire a transporturilor de masă lemnoasă. Se vede că asta deranjează la PSD!
Așa cum ne-ai obișnuit, arunci cu vorbe goale și acuzații mincinoase! De aceea, pe 6 decembrie este important ca fiecare dintre voi să vină la vot, să voteze PNL, poziția 6 pe buletinul de vot! Noi vom avea grijă de comoara verde a județului Neamț, pentru că vrem să o lăsăm moștenire copiilor și nepoților noștri!
O reactie pe acest subiect, al afirmatiilor neadevarate lansate de Arsene in spatiul public, a avut si Romsilva Neamt. Vezi AICI! Romsilva demontează din nou afirmațiile lui Arsene: ”Astfel de declarații dezinformează opinia publică”
Ionut CORFU
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.