Ludovic Orban, presedintele PNL nu mai face poze cu maimuta ci fac altii poze cu el care cum il prind pentru a-si arata suprematia in partid, adica uite vezi, am poza cu seful.

Aseara (vineri 16 martie) a venit randul deputatului Mugur Cozmanciuc, presedintele PNL Neamt sa-l prinda pe Orban la poza si s-a tras intr-o fotografie numai el cu seful, dar si in altele impreuna cu Orban si cu o parte dintre membrii BPJ Neamt, toti foarte zambitori, semn ca sunt in gratiile presedintelui PNL.

Loading...

Pozele facute la Bacau, cel mai probabil la o intalnire pe probleme de partid, au fost puse imediat pe o retea de socializare de catre fostul prefect George Lazar si par un mesaj direct catre tabara Chitic din PNL Piatra-Neamt, dupa ce acesta dar si apropiatii lui au fost lasati fara functii in partid pe motive de limbaj de maidan, apoi incercau tot pe retelele de socializare, tot cu poze cu seful, sa acrediteze ideea ca Orban ii va repune pe functii. Deci pentru moment, tabara Cozmanciuc este in avantaj la poze, mai ramane de vazut in realitate cum va fi.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ