Un barbat si-a omorat prietenul de pahar vineri spre sambata noaptea, in locuinta concubinei sale. Femeia a fost cea care a anuntat nenorocirea. Politistii au stabilit ca victima in varsta de 67 de ani, fusese omorata cu un lemn de foc, anunta IPJ Neamt:

”La data de 29.04.2016, orele 07.30, lucrătorii Postului de Poliţie Borleşti, au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către o persoană din com. Borleşti, jud. Neamţ, cu privire la faptul că un bărbat este decedat în locuința concubinului său. Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au stabilit că în noaptea de 28/29.04.2017, pe fondul consumului de alcool, şi a unui conflict mai vechi, victima de 67 ani, în timp ce se afla la domiciliul agresorului, a fost lovită în zona capului cu o bucată de lemn(foc), provocându-i-se leziuni care au condus la decesul acestuia.

Loading...

Cauza a fost preluată de către procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor”

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ