Președintele Consiliului Județean așteaptă demisia echipei manageriale de la Apa Serv pe care o acuza de management defectuos in gestionarea crizei apei de la Roman, care tinde sa devina una generala in tot judetul.

Ionel Arsene susține că actuala conducere a dat dovadă de management defectuos, nereușind să rezolve problema crizei apei din municipiul Roman. Demersurile pentru schimbarea furnizorului de apă nemțean cu cel din județul Iași pentru ca romașcanii să nu mai primească apă potabilă în program restricționat sunt considerate de către președintele Ionel Arsene o dovadă de incompetență managerială a conducerii Apa Serv, se arata intr-un comunicat de presa al Consiliului Judetean Neamt. ”Din acest motiv, președintele Consiliului Județean Neamț consideră că este cazul ca reprezentanții companiei județene să își dea demisia. „Aștept demisia de onoare din partea conducerii Companiei Județene Apa Serv și a președintelui Consiliului de Administrație! Managementul defectuos al acestei companii a atras numeroase probleme pentru consumatorii de apă din municipiul Roman! În ciuda faptului că au trecut mai bine de cinci luni de la apariția crizei de apă în oraș, conducerea nu a fost capabilă să găsească o soluție pentru depășirea situației neplăcute în care se regăsesc romașcanii!

Deși și-au luat angajamente ferme inclusiv la întâlnirile pe care le-am convocat în teren, unde personal am vrut să vedem ce trebuie făcut concret pentru a nu se mai da apă raționalizat, deși le-am oferit tot sprijinul și am avut încredere în profesionalismul lor, trăiesc o mare dezamăgire de pe urma responsabililor de la Apa Serv! Scuzele nu își au locul! Apa Serv are nevoie de o echipă managerială competentă!“, a declarat Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.

            Din toamna anului trecut, cetățenii din municipiul Roman și comunele învecinate se confruntă cu lipsa apei potabile în anumite intervale ale zilei, din cauza scăderii nivelului hidrostatic în zona puțurilor de aducțiune de la Pildești. Deși s-au făcut mai multe analize la fața locului despre ceea ce trebuia făcut pentru depășirea crizei, situația nu s-a îmbunătățit în favoarea consumatorilor”, se mai precizeaza in comunicatul CJ Neamt.

Ionut CORFU

 

 

Loading...
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Pai ce faci Bobita, cine a dat firmanul de instalare a acestori ,,competenți” , mama mare? Nu mai pune botul nimeni smenarule, pregătești tu ceva ,,dragilor nemteni” .
    Este unul care face încălzirea și arunca de zor ciocanul iar celălalt pregătește costumul național ca vin graurii și mănâncă cireșele.
    Da, asul tău din cele 3 pahare de alba-neagra este timidul Andrusca ai ? Sau OB. ..

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.