Imagini aproape incredibile pentru era in care traim au fost postate ieri, 26 martie pe o retea de socializare de catre o mamica din Piatra- Neamt care a fost internata cu copilul la Sectia Pediatrie a Spitalului Judetean Neamt si arata crunta realitate pe care politicienii din fruntea judetului o ignora pur si simplu, ei avand alte preocupari, cum ar fi sa-si puna oameni in functie cheie la Bucuresti.

Desi copilul avea inceput de pneumonie, el a fost cazat intr-un salon cu igrasie si cu peretii plini de mazgalituri. Ca si cum conditiile demne de cele mai subdezvoltate tari nu ar fi de ajuns, peretii sunt plini de mesaje obscene, printre care sta scris cu litere mari cuvantul P….A (foto)

In tot acest timp, la CJ Neamt se fac proiecte, se semneaza contracte peste contracte pentru finantari care intarzie sa se mai si puna in practica, se fac vizite de lucru la Pediatrie cu tot cu fotograf de curte, insa conditiile in care sunt tratati copiii si parintii sunt tot mai umilitoare pe zi ce trece.

Are rost sa mai amintim ca presedintele Cosiliului de Administratie al spitalului este chiar consilierul personal al presedintelui CJ Ionel Arsene?

Mama care a facut publice pozele de mai sus completeaza in comentariile de la postare:

Este strigator la cer. Asistentele stau in birou la cafea iar tu trebuie sa iti ingrijesti copilul. Iar daca ai ghinionul sa mai si planga vin si se tipa la tine ca vai doamne de ce plange? Ce are? Ai doua posibilitati de supravietuire acolo. Ori te iei cu ei si tii tare ori imparti bani in stanga si in dreapta. Pur si simplu ne trateaza ca pe niste gunoaie

Prietenii femeii au raspuns cu alte imagini tot de la pediatrie. Una dintre ele, mai jos:

Ramane totusi o enigma cum de nu a vazut nimeni din personal ce scrie pe peretii aia. Sa presupunem prin absurd ca nu au observat igrasia. Dar nici literele alea de o schioapa nu le vede nimeni? Sau poate le place asa, cine stie. Oricum, mesajele de pe peretii de la Pediatrie ar putea fi unul al tuturor cetatenilor pentru politicienii care se vor prezenta in fata lor la urmatoarele alegeri.

Ionut CORFU

 

Loading...
DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. Dezastru și umilință există în toate domeniile de activitate bugetară fiindcă acolo sânt puși în functii numai de la partid sau cu pcr deci: bătaie de joc față de cetățeni acestei țări numită enclava România….., rusinea si scârba sai mănânce pe toți politicienii care nu se ocupa d3 mersul bun al acestei tari ci numai de afaceri cu statusi de pensii speciale la putori de parlamentari care nu fac nimic pentru popor ci mănâncă bani societăți române la greu…….rusine sarlatanilor, rusine…..,!!

  2. in primul rand nu sunt de vina asistentele ca este scris pe pereti asa este vina celor care au scris si nu au avut cei 7 ani de acasa. si se fac renovari si pana se finalizeaza mai dureaza.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.