Tupeu de neimaginat dupa scandalul de la Creșa Precista din Piatra Neamt, dezvaluit de tvmneamt.ro in luna noiembrie 2019.

Ciubotaru Dorina (foto jos), îngrijitoarea care a fost inregistrata audio in timp ce maltrata fizic si verbal o fetita de doar 2 ani, vrea sa se intoarca la serviciu.

Aceasta a dat in judecata Directia de Asistenta Sociala Piatra Neamt (institutie la care era angajata si care are in subordine cresele), pentru ca i-a fost desfacut contractul de munca. Dosarul cu numarul 2206/103/2019, a fost inregistrat la Tribunalul Neamt pe 20 noiembrie 2019, dupa aproximativ 2 saptamani de la izbucnirea scandalului care a revoltat o intreaga tara. Din datele publicate pe portaljust.ro (jos- foto captura de ecran), reiese ca Ciubotaru Dorina contesta decizia de concediere, dar si mai mult, a chemat-o in judecata si pe Rotariu Ana Maria (directoarea creșelor) si pe parintii fetitei maltratate, pentru a le cere daune morale.

Potrivit unor surse tvmneamt.ro, ingrijitoarea ar avea pretentii la 100.000 de euro drept daune morale, pentru ca ar fi fost fortata sa-si dea demisia. Primul termen al procesului a fost fixat pe data de 27 martie 2020 si

Reamintim ca pe 5 noiembrie 2019, tvmneamt a publicat o inregistrare audio pe care se aude cum o fetita este lovita la creșa Precista din Piatra Neamt, vocea ingrijitoarei fiind recunoscuta atat de fetita, de parinti, cat si de colegii femeii. Inregistrarea a fost facuta cu un dispozitiv plasat de parinti in rucsacul fetitei, dupa ce au aparut mai multe indicii, ca aceasta ar fi agresata la creșă. Toate detaliile acestei terifiante povesti, pot fi citite AICIFetiță de doar 2 ani, lovită și terorizată la o creșă din Piatra Neamț

Audio- Fetiță de doar 2 ani, lovită și terorizată la o creșă din Piatra Neamț. Cine a vrut sa îngroape scandalul

Audio- Fetiță de doar 2 ani, lovită și terorizată la o creșă din Piatra Neamț. Cine a vrut sa îngroape scandalul. Vezi toate detaliile, AICI http://tvmneamt.ro/audio-fetita-de-doar-2-ani-lovita-si-terorizata-la-o-cresa-din-piatra-neamt-cine-a-vrut-sa-ingroape-scandalul/

Publicată de TVMneamţ.ro pe Marţi, 5 noiembrie 2019

Ionut CORFU

 

Loading...
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. fetita are parinti ? eu nu cred .
    ingrijitoarea va avea castig de cauza , stiind ce gunoaie avem la politie , parchete si instante . este mizeria umana in puscarie ? nu . orice om care aude aceasta inregistrare se simte scos din minti . nefiind vorba despre catei , pisicute , etc , nimeni nu s-a revolatat .
    nu inteleg lipsa de reactie a parintilor fetitei si a celorlalti parinti . de curiozitate : ce politisti sau procurori instrumenteaza cazul ?
    cu siguranta , in acest oras trebuie facuta curatenie generala .

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.