Valentin Perdeicu, cel care ispasea o condamnare de 20 de ani pentru uciderea cu sadism a unui copil de doar noua ani la Borca, judetul Neamt (Vezi detalii despre crima AICI), a fost prins ieri la ora 16, la Tisita in judetul Vrancea, intre Focsani si Adjud, a declarat pentru tvmneamt.ro, sbcms. TOADER BOGDAN OCTAVIAN, purtator de cuvant IPJ Vrancea.

Criminalul ajunsese pana la Tisita cu o masina de ocazie. Deocamdata nu este foarte clar de unde se urcase in masina, insa se presupune ca mai schimbase cel putin o data mijlocul de transport. Soferul masinii avea alta directie decat judetul Neamt, asa ca evadatul a cerut sa-l lase la Tisita pe drumul european E85, intr-o intersectie cu drumul spre Tecuci. El s-a pozitionat pe directia judetul Neamt si facea semn altor soferi sa-l ia la ocazie. Un echipaj de politie rutiera aflat in patrulare, l-a recunoscut si a procedat la retinerea evadatului. Acesta nu a opus niciun fel de rezistenta in momentul incatusarii si a fost dus in arestul IPJ Vrancea, unde se afla si la aceasta ora.

Loading...

Deocamdata nu exista o informatie oficiala in acest sens, insa dupa toate probabilitatile, criminalul se indrepta spre locul de bastina, respectiv comuna Borca, judetul Neamt.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ