Un bărbat de 37 de ani, din Piatra Neamț a fost reținut de polițiști, fiind bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie

La data de 6 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Roznov au fost sesizați de o tânără de 36 de ani, din Roznov despre faptul că un bărbat de 37 de ani, din Piatra Neamţ, ar fi părăsit incinta unei societăți comerciale fără a achita contravaloarea unor produse achiziționate.

Din cercetările efectuate a reieșit că la data de 31 octombrie a.c., bărbatul s-a deplasat la o societate comercială din Roznov, de unde ar fi achiziţionat produse de peste 420 de lei. La ieșirea din unitate, acesta i-ar fi înmânat angajatei un leu şi un card nevaloric, însă fiindu-i solicitat să achite contravaloarea produselor, bărbatul i-ar fi adresat amenințări cu acte de violență, totodată părăsind incinta societății.

Astfel, în urma probării activității infracționale, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț.

Astăzi, acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

(sursa: IPJ Neamt)

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.